Dificultate: |
Timp necesar: | 45 minute |
Portii: | 10 – 12 |
Ingrediente
cantitatile sunt pentru o tava de 22 cm × 33 cm
250 g margarina
250 g zahar
250 g faina
4 oua la temperatura camerei
coaja de lamaie
1 praf de copt stins cu lamaie sau otet
1 varf cutit sare
6 piersici decojite sau 400g fructe
Mod de preparare
1
Se amesteca untul cu zaharul bine, bine, se adauga galbenusurile si praful de copt stins. Se bat albusurile spuma si pun peste untul amestecat. Se pune faina si se amesteca usor pana se incorporeaza.2
Se coace 30 min la foc mic-mediu sau se coace 20 min la 325°F si 10 min la 375°F. Se verifica daca e coapta la mijloc cu o scobitoare sau un pai. Se infige in coca si daca iese curat(a) inseamna ca e facuta.3
Se taie calda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu