Dificultate: |
Timp necesar: | 30 minute |
Portii: | 10 – 12 |
Ingrediente
125 g faina
110 g margarina rece
50 g zahar
100 g gem de zmeura sau mure
100 g crema de branza
3 linguri lapte
150 g ciocolata (100 g alba si 50 g cu lapte)
Mod de preparare
1
Se amesteca primele 3 ingrediente, intr-un castron, pana amestecul capata un aspect nisipos. Cand il strangeti in pumn trebuie sa se formeze un bulgare. 2
Se da drumul la cuptor la 174°C (350°F). Se preseaza aluatul intr-o tava mica (15 x 15 cm) si se da la cuptor aproximativ 15 minute sau pana se rumeneste.3
Se intinde gemul peste crusta calda. Intr-o craticioara se incalzeste crema de branza si se amesteca cu laptele si ciocolata (100 g) topita la bain marie. Se toarna peste stratul de gem. Deasupra se rade ciocolata ramasa sau se poate topi si aceasta si turna deasupra. Lasati-o sa stea cateva minute, apoi taiati-o.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu