Dificultate: |
Timp necesar: | 90 minute |
Portii: | 4 – 5 |
Calorii: | 2190 |
Ingrediente
750 g carne (piept de pui dezosat)
100 g ciuperci proaspete
1 morcov mic
150 g bacon
50 g cascaval
1 ou
1 lingura de smantana
1 fir de ceapa verde
putin marar si patrunjel
sare, piper, cimbru
Mod de preparare
1
Se spala puiul, se taie pe orizontala astfel incat sa ramana o bucata intreaga, dar mai subtire. Se intinde o folie de plastic pe masa si se pun bucatile de pui unele langa altele. Se condimenteaza. Peste ele se pune o alta bucata de folie. Se bate pieptul de pui bine, cu ciocanul de snitele, pana ajunge la o grosime de 7–10 mm. Se aprinde cuptorul - 450°F.2
Se spala si se taie foarte marunt ciupercile, morcovul, jumatate din bacon, mararul si patrunjelul. Se amesteca cu oul batut si smantana.3
Cascavalul se taie betigase si se pune alaturi de bacon. Daca doriti puteti rade cascavalul si sa-l presarati peste umplutura. Se scoate folia de deasupra puiului. Se pune pe „foaia” de pui baconul ramas, pe lung, dintr-un capat in altul. Se pune umplutura, acoperindu-se uniform suprafata (se lasa un centimetru liber pe margini). Se ruleaza.4
Se pune in tava cu putina apa si 2 linguri de ulei. Se da la cuptor timp de o ora. Se intoarce o data.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu