Dificultate: |
Timp necesar: | 35 minute |
Portii: | 2 |
Ingrediente
2 piepti de pui
2 felii groase de mozarella
1 rosie
1 lingurita rasa de busuioc uscat
2 linguri cu varf cu pesmet
ulei, sare, piper
garnitura de legume sau piure de cartofi
Mod de preparare
1
Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un buzunar. Rosia se taie rondele de 0,5 cm. In fiecare buzunar se pune o felie de mozarella –lunga cat buzunarul, felii de rosie, busuioc si piper.2
Se da drumul la cuptor la foc mediu 375°F = 190°C. Se unge pieptul de pui cu ulei si se tavaleste prin pesmet. Se pune in tava, eventual pe folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ 25-30 de minute pana se rumeneste. Se serveste cald alaturi de garnitura de legume sau piure de cartofi insotit de salata asortata.Sugestii
Daca ati pus prea multa umplutura, se pot folosi scobitori pentru a inchide buzunarul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu