Timp necesar: | 45 minute |
Portii: | 10 – 12 |
Calorii: | 3200 |
Ingrediente
se ia ca masura un pahar de 225 ml.
4 oua
1 pahar faina
1 pahar zahar
2 pahare lapte (450 ml)
1 pahar nuca de cocos (100 g)
125 g margarina
1 zahar vanilat
1 lingurita praf de copt
ulei si faina pentru uns tava
Mod de preparare
1
Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu 350°F.2
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).3
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.4
Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Prajitura va avea blat si crema (nuca de cocos se ridica la suprafata devenind cremoasa).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu