Dificultate: |
Timp necesar: | 30 minute |
Portii: | 4 |
Ingrediente
400 g carne de pui
2 cepe medii (200g)
40 ml ulei
125 ml vin alb sec
200 ml creme fraiche sau smantana de frisca
150 g sunca
100 g cascaval Gouda sau emmental
1 catel de usturoi
500 g paste
1 foaie dafin
sare, piper alb
Mod de preparare
1
Se pune apa la fiert pentru paste. Se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se taie puiul cubulete si se frige in tigaia de teflon. Se pune deoparte si se pastreaza cald. 2
Se curata ceapa si se taie cubulete. Se caleste in cateva de ulei in tigaia in care s-a fript puiul. Se adauga vinul, foaia de dafin, catelul de usturoi tocat marunt. Se lasa sa scada cam la jumatate.3
Se adauga creme fraiche si se aduce la punctul de fierbere. Se adauga puiul fript, sunca si cascavalul si se amesteca pana se topeste cascavalul. Se condimenteaza cu piper si sare, dupa gust. Sosul se pune fierbinte peste pastele fierte si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu