Dificultate: |
Timp necesar: | 45 minute |
Portii: | 4 |
Ingrediente
350g branza de vaci
4 linguri gris
2 linguri de faina
1 ou
coaja rasa de la o jumatate de portocala
2 linguri zahar
1 zahar vanilat
ulei pentru prajit
smantana si dulceata pentru servit
Mod de preparare
1
Se amesteca intr-un castron branza de vaci cu grisul, oul, faina, coaja de portocala si zaharul. Daca branza de vaci este apoasa se mai pune gris pana cand compozitia arata ca o smantana foarte groasa. 2
Se fac gramajoare sau se pun cu lingura direct in uleiul incins la foc mediu. Se lasa pana isi schimba culoarea in maroniu. Se verifica primul papanas daca este facut la mijloc ca sa va dati seama daca temperatura uleiului e cea buna. Se servesc calzi cu smantana si dulceata (eventual pudrati si cu zahar pudra) .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu