Dificultate: |
Timp necesar: | 55 minute |
Portii: | 2 |
Ingrediente
1 vanata mare
3 rosii
200 g cascaval sau mozzarella
oregano
sare
Mod de preparare
1
Se spala si se curata coaja de la vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare pe ambele fete si se pun pe un servet care sa absoarba zeama lasata. Se lasa 30 de minute.2
Se taie rosiile in felii de 1 cm (daca vreti puteti sa le puneti in apa clocotita 30 de secunde ca sa le decojiti). Se taie si cascavalul in felii cat sa acopere felia de vanata.3
Pe o felie de vanata se pune o felie de rosie cu oregano, iar peste rosie o felie de cascaval. 4
Se pun intr-o tava si se dau la cuptor, la foc mic mediu (350°F) cam 20 de minute, pana se fac. Daca vreti puteti sa coaceti vinetele putin, pe gratar sau intr-o tigaie cat sa se inmoaie putin. Astfel, se coc mult mai repede la cuptor si nu se mai prelinge mozzarella in toata tava.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu