Dificultate: |
Timp necesar: | 30 minute |
Portii: | 2 |
Calorii: | 1360 |
Ingrediente
Pui
500 g pui
25 g unt
3 linguri de vin alb sec
1 lingurita rasa de cimbru
sare, piper
Sos
1 lingurita rasa zahar
2 linguri de vin alb sec
15 g unt
1 lingura de amidon
200 ml supa pui
1 cana cu boabe de struguri
Mod de preparare
1
Se incalzeste cuptorul, foc mediu (400°F). Intr-o tava se pune untul topit, vinul, cimbrul, puiul frecat cu putina sare si piper. Se lasa 30 minute la cuptor pana este frumos rumenit. Atentie sa nu se arda.2
Intr-o craticioara se amesteca untul cu amidonul, vinul si supa. Se pune la foc mic pana cand incepe sa fiarba, amestecand continuu. Se pun strugurii si se mai fierbe 3 minute.3
Sosul cald se pune peste pui si se serveste imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu